Ładowanie . . .
Ładowanie . . .

CELIKO Budyń śmietankowy bez cukru 40g

0.0 0 recenzji

Ładowanie . . .

Koszt wysyłki już od 0,00 zł Tabela kosztów

Produkty powiązane

CELIKO Budyń malinowy bez cukru 40g

CELIKO Budyń malinowy bez cukru 40g

1,56 
sylius.ui.loading
CELIKO Budyń waniliowy bez cukru 40g

CELIKO Budyń waniliowy bez cukru 40g

1,56 
sylius.ui.loading
CELIKO Budyń czekoladowy bez cukru 40g

CELIKO Budyń czekoladowy bez cukru 40g

1,56 
sylius.ui.loading
CELIKO Budyń jagodowy bez cukru 40g

CELIKO Budyń jagodowy bez cukru 40g

1,56 
sylius.ui.loading

Opis produktu

CELIKO Budyń o smaku śmietankowym w proszku.

Informacja dla diabetyków: 11g = 1W*

Produkt bezglutenowy

 

 

 

 

Smaczny budyń śmietankowy bez dodatku cukru.

Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją.

Produkt odpowiedni dla WEGAN - możesz przygotować również na dowolnym mleku wegańskim.

Świetnie nadaje się do wypieków.

Produkt bezglutenowy (PL-064-001)

TERAZ W NOWEJ SZACIE GRAFICZNEJ!

CELIKO - Budynie z tradycjami!

Składniki:
  • skrobia kukurydziana,
  • skrobia ziemniaczana,
  • aromat,
  • barwnik: ryboflawina.

Informacja alergiczna: Produkt może zawierać : mleko, soję i ich produkty pochodne.

Wartość odżywcza w 100g produktu:

  • Wartość energetyczna - 1459 kJ / 349 kcal
  • Tłuszcz - 0,1 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
  • Węglowodany - 86,7 g
  • w tym cukry - 0 g
  • Białko - 0,3 g
  • Sól - 0,04 g

Sposób przygotowania:

  1. Z 0,5 l zimnego mleka odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać.
  2. Do reszty mleka dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę.
  3. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia.

Masa netto 40 g

* szacowana wartość

 

Dostawa

Masz pytania?

Skontaktuj się z nami:

Szybka Pomoc w Hipoglikemii

Pobierz naszą aplikację

Diabetyk24.pl zawsze pod ręką